sobota 9. apríla 2011

Benzínová Kosačka

Benzínové kosačky na trávu Partner sú každoročným hitom pre svoju kvalitu, motory Briggs & Stratton a tiež nízku cenu. Neprehliadnite širokú sieť záručných a pozáručných servisov Husqvarna.



Benzínové kosačky na trávu Vega vynikajú bezkonkurenčnou cenou a kvalitným spracovaním. Cez svoju nízku cenu tieto kosačky uspokojí aj náročného zákazníka a predstavujú v súčasnej dobe najlepší pomer ceny a výkonu. Veľkou výhodou je tiež veľmi široká servisná sieť po celej republike.

Benzínové kosačky Weibang predstavujú absolútnu špičku v oblasti benzínových kosačiek na trávu. S prehľadom vyhrávajú testy kosačiek. Ich kvalita, ale aj dobrá cena z týchto kosačiek robí nekompromisný stroj pre náročného užívateľa.

Benzínové kosačky MTD a Yard-Man od nemeckého výrobcu, ktorý patrí medzi najväčších svetových výrobcov záhradnej techniky, predstavujú špičku v oblasti záhradnej techniky. Veľký výber od lacnejších modelov s vlastným MTD motorom ThorX až po špičkové modely s profesionálnymi motormi Briggs & Stratton DOV.